![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjffob0dAThZU_3dNo9fGTpJEcP105L7mqS72aURypH409jUiG327qhxKbatwcTZkbGJj3aZj7xm2mKGuiJOdUazjFR4Nr_8pbwSGqkjq63W3FFTQ3UdrKfB1RNyIq7l7DqwGlYt-9gmk_i/s400/bildekommer.jpg)
3 ½ dl. Melk
50 g. Gjær
1 dl. Sukker
½ ts. Kardemomme
ca. 1 liter hvetemel
Bland alt det tørre.
Smelt smøret.
Rør ut gjæren i melken før du blandet det med smøret.
Bland alt sammen.
Hev deigen til den er dobbelt så stor.
Bak ut bollene og etterhev i 20-30 min.
Stekes midt i ovnen på 250°C i 10-12 minutter.
- Om du ønsker rosiner, sjokolade eller karamell i bollene så bland det inn i deigen etter forhevingen ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar