fredag 4. desember 2009

Oreo Kake



3 bokser med oreo
100g smør
1 pk. philadelphia orginal
2,5 dl melis
1 pk. kremfløte
2,5 ss sukker
1 pk. lys sjokolademousse
3 dl melk til moussen

Knus opp 9 av de 12 små pakkene med oreo til de er nærmest pulverisert, hell det i en rund kakeform.

Smelt smøret og bland det med oreo-pulveret og trykk blandingen med en gaffel i formen til bunnen blir kompakt. Sett formen i kjøleskapet.

Bland philadelphia og melis til krem.

Lag krem av kremfløten sammen med sukkeret.

Bland halvparten av kremen i ostekremen.

Ha ostekremen på bunnen i formen.

Knekk opp kjeksen i 2 av de 3 siste små pakkene med oreokjeks og legg disse oppå ostekremen.
Sett kaken tilbake i kjøleskapet.

Lag sjokolademoussen som anvist på pakken, ha den deretter oppå ostekremen og sett det nok en gang tilbake til kjøleskapet i ca 15 minutter så moussen får stivnet.

Ha på kremen som ble igjen og pynt med kjeksene fra den siste oreokjekspakken.

Sett kaken tilbake til kjøleskapet i noen timer så hele kaken blir litt stivere.


Tips!
Du kan bytte ut kremfløten med dessertfløte, da vil kremen få en mer vanlijesmak. Men da kan kaken bli noe mer myk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar